Liene Madern-Stradina
Historical Keyboard-artist
Pianoles/Muziekles


 

Mijn muzikale kennis en ervaring overdragen door middel van muzieklessen is een van mijn passies. 

Wil je je pianospel naar een hoger niveau brengen? 

Ik geef klassieke pianoles aan leerlingen van beginners tot vergevorderd niveau om hun spel naar een hoger plan te brengen. Ook begeleid ik studenten die zich voorbereiden voor het praktische toelatingsexamen piano klassiek van het conservatorium. 
Daarnaast geef ik theorielessen voor alle instrumenten ter voorbereiding op het theoretische toelatingsexamen van het conservatorium. 
 
Aan het conservatorium van Riga heb ik een mastergraad Piano uitvoering en Piano-pedagogie behaald. Uiteraard moet pianoles leuk zijn, dus iedere les is maatwerk en word afgestemd op de interesse van de leerlingen. Wel krijgt iedere student huiswerk mee, waarvan verwacht word dat deze gedaan word.

Mijn andere grote passie is het spelen en les geven op historische toetsinstrumenten als klavecimbel en fortepiano 
 
In 2018 heb ik mijn tweede Master oude muziek aan het Conservatorium van Amsterdam afgeronden. Dus als u graag een historisch instrument als klavecimbel of fortepiano wilt leren bespelen, dan kan ik u daar bij helpen. Instrumenten voor les zijn beschikbaar.


 


Enkele reacties van mijn studenten: 

'Liene is een fantastische en zeer professionele  docent! Ze geeft ontzettende goede aanwijzingen en tips en is erg geduldig.
Ik heb al een hele lange tijd les gehad van diverse docenten maar nog nooit zo veel geleerd als de lessen nu van Liene.
Liene is ook erg flexibel mocht een les overhoopt niet door kunnen gaan.
Een eer om van Liene les te mogen krijgen!
En ook erg fijn dat ze bij me thuis komt. Hopelijk mag ik nog vele jaren bij haar lessen!
Voor iedereen die een ontzettend  goede en professionele docent zoekt voor een betaalbare prijs.'

 -Ellen van den Horst


Calendar